Erdei Iskoláknak

Börzsöny erdei tábor

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Erdei Iskoláknak

E-mail Nyomtatás PDF

Börzsöny erdei iskola program

 

 

Kalandok a természetben

 

Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek.
A foglalkozás ára: 550,-Ft/fő
 

Tó és élővilága

 

A víz szerepe,a tó biológiája,a tavat tápláló források bemutatása,halak és más állatok a vízben,a tóhoz kapcsolódó  élővilág bemutatása.
A foglalkozás ára: 550,-Ft/fő
 

 

Esti vadles

 

Vacsora után, sötétedéskor séta egy közelben lévõ vadlesig, ahonnan a környék remekül belátható, és több vad is megfigyelhető, persze szükséges a nagy önuralom is, hiszen a zajtól a vadak megrémülnek, így csöndben érdemes haladni, vaddisznódagonya és nyomkeresés.
A foglalkozás ára: 550,-Ft/fő
 

 

GPS Kincsvadászat

 

Valamennyiünkben ott él a kincskeresők ősi szenvedélye.Most kipróbálhatja Ön is, hogy mennyire ügyes stratéga és szerencsés kincskereső!  Akár egyéni, akár együttműködést, kommunikációt fejlesztő csapatfeladatként is ajánljuk. A feladatokat előzetes igényfelmérést követően úgy állítjuk össze,hogy azok kizárólag minden csapattag részvételével teljesíthetőek legyenek. A túra alatti egymásrautaltság segít megtalálni az együttműködés lehetőségeit, személyi ségfeltáró és fejlesztő hatása van, növeli a kommunikáció hatékonyságát és erősíti az egymás közötti bizalmat. A résztvevők munkahelyi beosztástól,kortól és nemtől függetlenül, a közös cél érdekében ,egymást segítve oldják meg a hétköznapitól teljesen eltérő problémákat.
 
A program leírása:  A résztvevõket kisebb létszámú csoportokra osztjuk. Egy rövid eligazítás és a játék szabályainka ismertetését követõen minden csapat kap egy feladatleírást,a kincsesládák koordinátáival feltöltött GARMIN eTrex H  tipusu GPS készüléket, melynek használatát pár perc alatt ismertetjük. A cél, hogy az adott játékidő alatt,a  terepre kihelyezett kincsekbõl minél többet sikerüljön minél rövidebb idő alatt összegyűjteni a csapatoknak. A csapatok egymás ellen versenyeznek. A játék a Panzió bejáratától  indul ahol a megadott idő lejárta után le kell adniuk a zsákmányolt kincseket.
A foglalkozás ára: 800,-Ft/fő
 

 

Hogyan készül a kenyér

 
A kenyér készítésének bemutatása lépésről lépésre (kemence felfűtésétől a sütésig ),majd a közösen elkészített kenyér,
sütemények sütése a Panzió területén épített hagyományos kemencében. 
A foglalkozás ára: 1100,-Ft/fő
 

 

Kézműves foglalkozások

 

fafaragás, goblenezés, nemezelés, decoupage technika, horgolás    1000,-Ft/fő
gipszfestés                       600,-Ft/fő
batikolás (póló nélkül)      900,-Ft/fő
gyöngyfûzés,                    900,-Ft/fő
 

Sütés főzés szabadtűzön szalonnasütés

 

A program a tűzrakóhely előkészítésével, tűzrakással kezdődik, ezután nyársat készítünk amíg a tűz megfelelő lesz előkészítjük a "sütnivalónkat"- szalonna, hagyma, kenyér.
A foglalkozás ára: 650,-Ft/fő
 

Kültéri medence

 

2014 nyarán elkészült a kültéri medencénk élményelemekkel, jacussival, pezsgőfürdővel ,nyakzuhannyal,amely a forró nyári napokon kellemes időtöltésre szolgál.
Medence használat: 700,-Ft/fő/alkalom
 

Laska - palóc krumplilángos

 

Ezt az ételt a sparheltünk platniján sütjük, és olvasztott zsírral kenjük, majd sózzuk és ízlés szerin izesítjük csirke kacsa aprólékkal,valamint szilva lekvárral.
Foglalkozás ára : 1200,-Ft/fő
 
 

Play Erdei Kalandpark

 

A  Play Kalandpark felhőtlen szórakozási lehetőségeket kínál az ide látogatóknak, a környéken pihenő, nyaraló vendégeknek is.
Szállásunktól mintegy 200m-re található az erdő szélén.Kötélpályáink izgalmas akadályok,kalandok, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A Kalandparkunkban ünnepelt Születésnapi zsúrok, családi események rend kívüli népszerűségnek örvendenek, de nem csak a gyerekekre gondoltunk. Felnőtt születésnapi party-k szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Kérem látogasson el weboldalunkra: http://www.play-kaladpark.hu

Ára:1500,-Ft/fő

Karaoke Program

 

 

Esti program, kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.Ismert dallamok, közös éneklés.

A foglalkozás ára: 600,-Ft/fő
 
A programokat minimum 20 fő részvételével indítjuk!